ICOMP DIGITAL SIGNAGE

ICOMP  je pionir u oblasti digital signage u BIH. Naša rješenja se sastoje od izrade najboljih mogućih projekata za nedovoljno iskorišćene oblasti uz pomoć digitalnih ekrana. Oni omogućavaju interaktivan pristup koji se idealno uklapa u advertajzing i obalst razvoja informativnog tržišta. Mreža displeja ICOMP je jedinstven i moćan medij za komunikaciju koji obezbjeđuje neuporedive mogućnosti za obezbjeđivanje pažnje posjetilaca, jačanja brend prisutnosti, poboljšanja ugođaja potrošača i povećanje prodaje.

Misija ICOMP ja da kreira nove tehnologije, da razvija, kontroliše i impementira sa kompjuterima u mreže  displeja.

Vizija ICOMP da postane napredna i profitabilna kompanija, sa obavezom da postane izvor ponosa i satisfakcije svojim zaposlenicima i da održi dugoročne odnose sa klijentima i marketinškim agencijama.

Šta je digital signage? Digital signage je upotreba digitalnih tehnologija kao sto su paneli plazma displeja, paneli tečnih kristala (LCD) i kompjuterskih monitora koji zamjenjuju i dopunjuju tradicionalne medije. Digital signage je nov medij i ima mnogo više zajedničkog sa web tehnologijom nego sa statičnim medijima, koje zamjenjuje. Mreža digitalnih displeja prezentuje poruku na način koji statični posteri i bilbordi nikad nisu mogli. Veliki, ravni paneli, plazma i LCD ekrani sada se nalaze svuda, i oni ubrzano otimaju advertajzing tržište od tradicionalnih formi advertajzinga.

Advertajzing u eri sa obiljem informacija. Era informacija je promjenila demografsko tržište i ponašanje i potrošača. Potrošači su naučili da ignorišu zastarjelu poruku. Snaga oglašavanja na televiziji je opadajuća. Na primjer, danas je potrebno pokazati 117 puta oglasnu poruku na televiziji da bi postigla zapaženost jednaku kao poruka koja bi bila prikazana samo 3 puta na televiziji pre 40 godina. Za razliku od televizijskih reklama koje se prikazuju širokoj publici u njihovim domovima, digital signage se prokazuje publici na mjestu kupovine, upravo tamo gjde ostavljaju novac. Nasuprot reklamama na televiziji, potrošači ne tretiraju digital signage reklame ko nametnute. Ustvari, ovakav vid poruka potrošačima poboljšava ugođaj prilikom kupovine.

Digital signage je dobar za potrošače. Više od polovine potrošača koji su odreagovali na različite vrste digital signage su izjavili da su im displeji obezbjedili bolju informaciju u kupovini, bilo da su u radnji, željezničkoj stanici ili aerodromu. Digital signage sa porukama duplira pažnju potrošača i brend prisutnosti. U pravo vrijeme, na pravom mjestu potrošačima je drago da dobiju informaciju.

Digital signage je dobar za poslovanje. Digital signage je win-win-win prilika za poslovanje. Poslovanje je na dobitku povo prodajom oglasnog prostora, a potom povećava prodaje proizvoda. Skoro 2/3 odlika u kupovine es donose upravo u prodajnim objektima, digital signage može povećati prodaju bilo gdje izmedju 3 do 300%, u zavisnosti od proizvoda.

Usmjerena publika. Sa digital signage, oglašivači se usredsredjuju na najbolje potencijalne potrošače : postojeće. Mnogo je lakše ubjediti potrošača u prodajnom objektu da kupi proizvod koji je ispred njega, nego ubjediti novog potrošača da dođe do prodavnice.

Ušteda. Svaki put kad digital signage korisnik želi da promjeni oglasnu poruku u kampanji, štedi na troškovima za print i vremenu koje neophodno za realizaciju.

Povećanje prodaje. Digital signage u prodajnim objektima je u mogućnosti da poveća prodaju i podstakne impulsivnu kupovinu za većinu proizvoda.

Informisanje potrošača. Većina potrošača smatra informacije na digital signageu kao pozitivne, koja pomaže izgradnji brendova za koje se potrošači odlučuju.

About digitalnooglasavanje

ICOMP je pionir u oblasti digital signage u BIH. Naša rješenja se sastoje od izrade najboljih mogućih projekata za nedovoljno iskorišćene oblasti uz pomoć digitalnih ekrana. Oni omogućavaju interaktivan pristup koji se idealno uklapa u advertajzing i oblast razvoja informativnog tržišta. Mreža displeja ICOMP je jedinstven i moćan medij za komunikaciju koji obezbjeđuje neuporedive mogućnosti za obezbjeđivanje pažnje posjetilaca, jačanja brend prisutnosti, poboljšanja ugođaja potrošača i povećanje prodaje.

Posted on 31/07/2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: